Welkom bij With the Flow

Voel je je momenteel op je werk, in je privé-situatie of in het algemeen niet optimaal? Herken je jezelf in één van onderstaande punten?


-Je hebt het gevoel niet uit de verf te komen

-Je voelt je vaak ongelukkig of gestresst

-Je vindt het moeilijk jouw grenzen aan te geven

-Je voelt weerstand bij bepaalde mensen en je weet niet waar dat aan ligt

-Je mist structuur in je dagelijks leven, je “moet” zoveel

-Jouw hoofd zit zo vol, dat je niet eens kunt verwoorden wat er nu in je omgaatAls levenscoach* kan ik je helpen om één en ander weer op de rails te krijgen. Samen verdiepen we ons in jouw levensverhaal, jouw relaties, jouw manier van omgaan met lastige zaken die op je pad komen. Wat zijn jouw overtuigingen over jezelf. Waar zitten de mogelijkheden tot verandering, in het hier en nu. 

Zonder oordeel en advies ben ik jouw gids in dit proces. Met een open mind luister ik naar jouw verhaal en met heldere spiegelingen breng ik je tot nieuwe inzichten en word je je (weer) bewust van wie je bent en wat je allemaal aan kwaliteiten met je meedraagt.


~If we don’t get lost, we’ll never find a new route~


Ieder mens krijgt op zijn tijd te maken met levensvragen. Je zit niet lekker in je vel, je voelt spanning en onrust, je ervaart veel stress in het dagelijks leven.   

Je kunt jouw nare gedachtes en gevoelens wegstoppen en wegsussen. Je kunt de signalen van je lichaam negeren en denken “zo ben ik nu eenmaal” of “de mensen om mij heen zitten mij gewoon dwars, het ligt niet aan mij”.    

Je kunt ook nieuwsgierig zijn. Wat maakt dat je je zo voelt, wat is de mooiste, beste, sterkste en leukste versie van jezelf. In vrijheid kunnen leven in jouw eigen gelukkige flow, volop genieten van het leven. Jezelf en alle andere unieke mensen om jou heen accepteren zoals ze zijn.


Ik ga de zoektocht graag met je aan en kijk ernaar uit je te leren kennen en ook van jou te mogen leren, je bent welkom!


Carolien
* Ook wel lifecoach of personal coach genoemd